Το ταξίδι μας στ' αστέρια! • ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΣ 7ος ΟΙΚΟΣ : ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
Τώρα είναι Παρ Σεπ 03, 2010 1:01 pm

ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΣ 7ος ΟΙΚΟΣ

Προβολή ενεργών θεμάτων

Καλώς ήρθατε στο Ταξίδι μας στ' αστέρια! Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί στα μονοπάτια της αφύπνισης και της αυτογνωσίας! Καλό μας ταξίδι!!!

Κλειδωμένη Δ. Συζήτηση Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 20, 2008 12:55 pm   
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Level: 5
HP: 0 / 81
0 / 81
MP: 38 / 38
38 / 38
EXP: 46 / 51
46 / 51
Παρακαλώ θέλω να ρωτήσω το εξής στον 7ο οίκο μου δεν έχω τίποτα ... είναι άδειος εντελώς ...

τι σημαίνει αυτό ότι δεν θα παντρεύτώ ? ποτε !! :roll:

και αν σε μια ερωτική συναστρία ο ένας δεν εχει πλανητες στον 7ο οικου του άλλου δημιουργεί πρόβλημα στην σχέση σταματάει την εξελιξή της σε κάτι πιο μόνιμο ?

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Φεβ 08, 2009 4:09 am   
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Level: 3
HP: 0 / 44
0 / 44
MP: 21 / 21
21 / 21
EXP: 23 / 27
23 / 27
ΦΕΓΓΑΡΟΛΟΥΣΤΗ έγραψε:
Παρακαλώ θέλω να ρωτήσω το εξής στον 7ο οίκο μου δεν έχω τίποτα ... είναι άδειος εντελώς ...

τι σημαίνει αυτό ότι δεν θα παντρεύτώ ? ποτε !! :roll:

και αν σε μια ερωτική συναστρία ο ένας δεν εχει πλανητες στον 7ο οικου του άλλου δημιουργεί πρόβλημα στην σχέση σταματάει την εξελιξή της σε κάτι πιο μόνιμο ?

Φίλη μου!

Στην περίπτωση που ο Έβδομος Οίκος είναι άδειος, τότε κοιτάμε τον κυβερνήτη του Οίκου (σε ποιον Οίκο βρίσκετα και τι όψεις κάνει).

Επίσης, κοιτάμε και την Αφροδίτη μας (σε ποιον Οίκο βρίσκεται και τι όψεις κάνει).

Τα ίδια κοιταμε και σε μία Συναστρία!!!
:D :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Κλειδωμένη Δ. Συζήτηση Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2 δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Για την καλύτερη εμφάνιση της δημοσίευσής μας... Δεν κολλάμε τις τελείες, τα κόμματα, τα αποσιωπητικά και τις παρενθέσεις με την επόμενη λέξη!