Το ταξίδι μας στ' αστέρια! • Δυσκολίες σε σχέσεις : ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
Τώρα είναι Σάβ Μαρ 13, 2010 1:33 am

Δυσκολίες σε σχέσεις

Προβολή ενεργών θεμάτων

Καλώς ήρθατε στο Ταξίδι μας στ' αστέρια! Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί στα μονοπάτια της αφύπνισης και της αυτογνωσίας! Καλό μας ταξίδι!!!

Κλειδωμένη Δ. Συζήτηση Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Δεκ 06, 2008 4:20 am   
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Level: 1
HP: 0 / 18
0 / 18
MP: 8 / 8
8 / 8
EXP: 2 / 10
2 / 10
Καλησπέρα σε όλους/ες! Είμαι καινούρια και στο site αλλά και σε θέματα αστρολογικού περιεχομένου. Γι' αυτό έλπιζα να με διαφωτίσετε, ειδικά εσείς κα Ιωαννίδου, εκτιμώντας όσα έχετε γράψει στα διάφορα θέματα αυτού του site.
Εχοντας την Αφροδίτη μου στην Παρθένο αλλά και στην ακμή του 7ου οίκου μου τους Διδύμους (στοιχείο αρνητικό αν κατάλαβα καλά από το θέμα "ΟΨΕΙΣ ΓΑΜΟΥ") σημαίνει ότι θα έχω πολύ δύσκολη συναισθηματική ζωή και όχι πετυχημένο γάμο; διότι με τη Σελήνη μου στον Καρκίνο ο γάμος και η οικογένεια έχει μεγάλη σημασία στη ζωή μου.
Στοιχεία γέννησης 6 Αυγούστου 1983, Αθήνα

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Κορυφή
 Προφίλ  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Δεκ 06, 2008 4:21 am   
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Level: 1
HP: 0 / 18
0 / 18
MP: 8 / 8
8 / 8
EXP: 2 / 10
2 / 10
Με συγχωρείτε, ξέχασα ώρα γέννησης : 16.30

Κορυφή
 Προφίλ  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Κλειδωμένη Δ. Συζήτηση Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2 δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Για την καλύτερη εμφάνιση της δημοσίευσής μας... Δεν κολλάμε τις τελείες, τα κόμματα, τα αποσιωπητικά και τις παρενθέσεις με την επόμενη λέξη!