Το ταξίδι μας στ' αστέρια! • ΙΔΑΝΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΑΜΟΥ : ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
Τώρα είναι Παρ Μαρ 12, 2010 1:19 pm

ΙΔΑΝΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΑΜΟΥ

Προβολή ενεργών θεμάτων

Καλώς ήρθατε στο Ταξίδι μας στ' αστέρια! Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί στα μονοπάτια της αφύπνισης και της αυτογνωσίας! Καλό μας ταξίδι!!!

Κλειδωμένη Δ. Συζήτηση Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 20, 2009 2:30 pm   
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Level: 1
HP: 0 / 18
0 / 18
MP: 8 / 8
8 / 8
EXP: 1 / 10
1 / 10
Σας χαιρετώ και σας συγχαίρω για το τέλειο site! :) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, για τις όποιες πληροφορίες μου δώσετε.
Εχω γεννηθεί 26-01-1971 και ώρα 20.15 στην Θεσ/νίκη ( Υδροχόος με Παρθένο) και ο καλός μου στις 19-05-1972 και ώρα 03.45 στο Thal Ζυρίχη Ελβετία (Ταύρος με Ταύρο). (Κάπως δύσκολα ε?!) Πως βλέπετε στους αστρολογικούς μας χάρτες την σχέση, διότι σκοπεύουμε φέτος να παντρεύτουμε και να τεκνοποιήσουμε, αν θέλει ο Θεός! Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι η Σελήνη πρέπει να γεμίζει σε κάθε νέο ξεκίνημα και ειδικά στο γάμο, αλλά από όσο είδα συντρέχουν και άλλοι λόγοι : πλανητών, όψεων... και δεν έχω ιδέα....! :|

Κορυφή
 Προφίλ  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Κλειδωμένη Δ. Συζήτηση Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 1 δημοσίευση ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Για την καλύτερη εμφάνιση της δημοσίευσής μας... Δεν κολλάμε τις τελείες, τα κόμματα, τα αποσιωπητικά και τις παρενθέσεις με την επόμενη λέξη!